Bet365 mobil sportfogadás

A Philadelphia 76ers bocsánatot kért pénteken azért, mert megszüntette az énekes “Himnusz” jersey-jének nemzeti himnuszát. NBA 2016-17 jóslatok: íróink előrejelzik a rájátszást és a nyerteseket. Olvasson tovább

A 76ers amikor az R & B énekesnője, Sevyn Streeter elmondta, hogy nem Bet365 mobil sportfogadás tudta végrehajtani a himnuszt szerda este szezonnyitása miatt, az inge szlogenje miatt.

“Sajnáljuk, hogy ez történt” – mondták a Sixers egy pénteki nyilatkozatban. “Miután visszajelzést kaptunk a játékosainktól, a kosárlabda műveleti munkatársaktól és a tulajdonosi csoporttól, úgy gondoljuk, hogy rossz döntés született, és Sevyn üdvözölni kellett énekelni.Elnézést kérek tőlünk, és a beszélgetés előrehaladása érdekében Bet365 mobil sportfogadás arra törekedtünk, hogy felajánlja neki a lehetőséget, hogy visszatérjen és teljesítsen egy választott játékban. Várakozunk, hogy visszahívjuk. ”

Az a személy, aki ismeri az utca meghívására vonatkozó döntést, azt mondta, hogy szabadon viselheti a” Mi Matter “mezét, ha úgy dönt, hogy énekel.A személy az anonimitás miatt pénteken beszélt, mert a hatemberek nyilvánosan nem jelentették be a részleteket.

A Streeter nem érhető el azonnal megjegyzésre.

Streeter szerint az Associated Press Szerencsére azt mondták neki, hogy csak percekkel nem fog énekelni.

“Azt mondanám, két perccel, mielőtt kiszállnánk…a szervezet Bet365 mobil sportfogadás elmondta, hogy nem tudtam viselni az ingemet, miközben énekeltem a nemzeti himnusz a játékukban “- mondta az R & B énekes telefonon. “Soha nem kaptam semmiféle öltözködési kódot.

read more: Bet365 mobil sportfogadás

Bet365 mobil sportfogadás
Rate this post